Hæve sænke hjørneskrivebord Venla

Enkelt og nordisk til en god pris

Hæve sænkebord Venla er et enkelt og moderne elektrisk højdejusterbart hjørneskrivebord til en meget konkurrencedygtig pris. Så ønsker du et let og elegant skrivebord af god kvalitet til en god pris, er hæve sænkebordet Venla et sikkert valg.
Til trods for den lave pris er hæve sænkebordene fremstillet med fokus på kvalitet og ergonomi. Farven er konstant, og bleges ikke med tiden. Bordene tåler en fordelt belastning på op til 80 kg.
Hæve sænkebordet Venla fås med et hvidt understel og man kan vælge en lamineret skrivebordsplade i enten bøg, birk, eg, hvid eller grå. Alternativt til en hjørnebordplade kan man vælge en rektangulær bordplade eller en bordplade med bue. Højde 685-1185 mm inkl. skrivebordsplade.
Hæve sænkebordet Venla fås med et hvidt understel og man kan vælge en lamineret skrivebordsplade i enten bøg, birk, eg, hvid eller grå. Ligeledes kan man vælge mellem forskellige faconer på bordpladen: en rektangulær bordplade, en hjørnebordplade eller en bordplade med bue. Højde 685-1185 mm inkl. skrivebordsplade.

  • Elektrisk hæve sænkbart
  • Enkel nordisk design
  • Meget for pengene!
2.692 kr
Filter
birk
bøg
eg
grå
hvid
hørneplade højre
hørneplade venstre

;