Hæve sænkebord Atlanta

Moderne og stilfuldt design!

Hæve sænkebordet Atlanta er et solidt højdejusterbart skrivebord i et moderne, enkelt og stilfuldt design til en fornuftig pris. Et sikkert valg for den der vil have et højdejusterbart bord, der skal holde længe. Skrivebordet Atlanta er fremstillet af reelle materialer med fokus på kvalitet, ergonomi og høj slidstyrke. Farven er konstant, og bleges ikke med tiden. Bordet er solidt konstrueret og tåler en fordelt belastning på helt op til 150 kg.

Hæve sænkebordet Atlanta kan fås i et utal af varianter. Man kan således vælge et understel i hvidt, sølv eller sort, som man kan kombinere med en rektangulær bordplade, en hjørnebordplade eller en bordplade med bue. Bordpladen er belagt med bøge-, birke-, ege- eller hvidfarvet laminat med kantliste af ABS-plast. Højde 630-1280 mm (slaglængde 650 mm).

Finder du ikke den skrivebordsplade du ønsker i vores standardsortiment, ønsker du fx finér i stedet for laminat, kontakt da venligst vores kundeservice. De kan hjælpe dig med at finde den bordplade, som passer netop til dine behov. Vi har et stort sortiment af bordplader i forskellige former, dimensioner og belægninger.

  • Elektrisk hæve sænkbart
  • Stort højdeindstillingsområde
  • Premium model
Fra 3.275 kr
Filter
600
800
birk
bøg
eg
grå
hvid
sort
sølv
1200
1400
1600
1800

;