Hæve sænkebord Atlanta Trend

Nordisk og stilrent design

Hæve sænkebordet Atlanta Trend er et solidt højdejusterbart skrivebord i et enkelt, nordisk og stilrent design. Et sikkert valg for den der vil have et smukt højdejusterbart bord, der skal holde længe.
Hæve sænkebordet Atlanta Trend er virkelig en fryd for øjet. Bordet har en hvidlamineret bordplade med affaset kant, hvilket giver bordet et enkelt og let udtryk. Selv om bordet er meget solidt virker bordpladen tynd. Den rektangulære bordplade findes også med afrundede hjørner, hvilket gør at den passer perfekt ind i et moderne, åbent og aktivt kontormiljø.
Skrivebordet Atlanta Trend er fremstillet af reelle materialer med fokus på kvalitet, ergonomi og høj slidstyrke. Bordet er solidt konstrueret og tåler en fordelt belastning på helt op til 150 kg.
Hæve sænkebordet Atlanta Trend kan fås med et understel i hvid, sølv eller sort, som man kan kombinere med en rektangulær bordplade, en bordplade med runde hjørner eller en hjørnebordplade. Bordpladen er belagt med hvidfarvet laminat med kantliste af ABS-plast.Til Atlanta Trend skrivebordet kan man desuden vælge et stel med tre højdejusterbare ben eller søjler. Så får man ekstra meget skrivebordsplads. Højde 630-1280 mm
Finder du ikke den skrivebordsplade du ønsker i vores standardsortiment, ønsker du fx finér i stedet for laminat, kontakt da venligst vores kundeservice. De kan hjælpe dig med at finde den bordplade, som passer netop til dine behov. Vi har et stort udvalg af bordplader i forskellige former, dimensioner og belægninger.

  • Elektrisk hæve sænkbart
  • Stort højdeindstillingsområde
  • Premium model
Fra 3.195 kr
Filter
eg
hvid
sort
sølv
1200
1600
2000

2
;