<

Menu

Opslagstavler - Køb din Opslagstavle hér!

Læs mere

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning
Opslagstavle stof
 10 varianter
stofbeklædt 10 mm plade
 • Hørstof
 • Skjult ophængsbeslag
Opslagstavle i sort skumplast
 varianter
med selvhelende overflade af sort skum
 • Overflade af sort skum
 • Skjult ophængsbeslag
 • Selvreparerende overflade
Opslagstavle i naturkork
 varianter
10 mm plade med 2 mm naturkork
 • Naturkork
 • Skjult ophængsbeslag
 • Selvreparerende overflade
Kombinationstavle whiteboard og opslagstavle
emaljeret whiteboard og stoftavle
 • 2-i-1
 • Skjult ophængsbeslag
Opslagstavle Air Space Textile
 12 varianter
kombinerbar
 • skjulte beslag
Whiteboard Air Space Textile
 varianter
kombinerbar
 • skjulte beslag
 • e3 certificeret 99 % genanvendeligt
 • 30 års garanti på skriveoverfladen

Opslagstavler - Køb din Opslagstavle hér!

Gerdmans har et stort udvalg af opslagstavler af forskellige materialer i forskellige størrelser. Køb hér og få Fri Fragt & 7 års Garanti! Vores opslagstavler i kork giver dig de bedste forudsætninger for at kunne organisere de daglige aktiviteter, så du kan nå dit arbejde effektivt og uden stress.

Selvfølgelig bruger vi programmer og apps på vores computere og enheder til at skaffe os et overblik over vores dagligdag. Men skærmens størrelse sætter grænser for overskueligheden. På en stor opslagstavle kan du enkelt præsentere meget information og mange nyheder på en overskuelig måde. Den kan hænges på kontoret, i mødelokalet, kantinen eller fællesarealer. De passer også fint ind derhjemme eller som tavle i en etageejendom.

Vi hos Gerdmans har både klassiske korktavler og moderne skumtavler i flere størrelser. I vores store udvalg er der mange forskellige tavler du kan vælge mellem: fx tavler med lærredsvæv og kombinerede whiteboard- og stoftavler som du både kan skrive på og hænge programmer, skemaer og billeder op på. Kontakt os, så vejleder vi dig i de mest holdbare og praktiske løsninger som imødekommer netop dit behov.

Vi har forskellige tavler som egner sig i forskellige sammenhænge. Her er en kort præsentation af de tavler vi fører:

Farverige glastavler: Vil du gerne tilføre lokalet lidt kolorit? Så skal du vælge en magnetisk opslagstavle af glas, som vi fører i mange forskellige farver. De fås i flere størrelser og varianter og kan give liv til konferencerummet eller et ellers kedeligt kontor. Det er ikke bare en smuk løsning men også funktionelt en smart løsning. For du kan hænge ting op ved hjælp af magneter, men du kan også bruge den som skrivetavle. Tavlerne fås i flere størrelser.

Opslagstavle stof: Klassisk og alsidig opslagstavle af porøs træplade med en glat stofoverflade. Tegnestifter og nåle kan let presses igennem stoffet og ind i træpladen. Stoftavlerne givet et mere rolig udtryk og er ikke helt så dominerende som glastavlerne.

Opslagstavle kork: Dette er en klassisk, alsidig, økonomisk og holdbar løsning. Korktavlerne har en overflade af højkvalitativ naturkork. Overfladen er spændstig og selvreparerende, hvilket gør at tegnestifter let kan sættes fast og blive siddende. Samtidig forhindrer materialets spændstighed permanente huller, når man fjerner tegnestifterne.

Opslagstavle af sort skumplast: En moderne og stilfuld opslagstavlen af høj kvalitet. Overfladen er elastisk, hvilket gør det let at sætte tegnestiften fast på tavlen. Når tegnestiften fjernes efterlader den ingen grimme huller, eftersom skumplastens spændstighed gør at overfladen trækker sig sammen. Overfladen forbliver således fin og ensartet selv efter meget lang tids brug.

Kombinationstavle: Vi tilbyder kombinationstavler, som giver dig både opslagstavlens og whiteboardens fordele på en og samme gang.