Menu

Bord bænkesæt og plankesæt - Stort udvalg!

Læs mere
per side
Visning
Det hyggeligt!
  • 8 siddepladser
  • FSC-mærket
  • Hul til parasol

Bord bænkesæt og plankesæt - Stort udvalg!

Gerdmans tilbyder et bredt udvalg af solide urbane bord bænkesæt i moderne design i hvid, sort og grå med galvaniserede stel. Men vi har også de mere traditionelle modeller i brun og natur med stel af enten træ eller stål. Vi har med andre ord bord bænkesæt for enhver smag. Så leder du efter et bord bænkesæt, hvor du får mest for pengene er du kommet helt rigtigt. Kontakt os gerne, så hjælper vi dig med at vælge ret produkt.

Bord bænkesættet - et alsidigt udendørsmøbel!

Skab et hyggeligt udemiljø til frokost, kaffepauser eller firmafester med moderne bord bænkesæt. Med et bordbænkesæt får man praktiske og holdbare borde og bænke til børnehaven, skolen, rastepladsen, stranden og andre offentlige steder, men et sådant bænkesæt indbyder også til social samvær i haven eller på terrassen. Bord bænkesættenes solide konstruktion gør at de også er oplagte til udeserveringer på cafeer og restauranter.

Vælg et bord bænkesæt af høj kvalitet!

Vælg gerne et stabilt og holdbart bord og bænkesæt med faste bænke i massiv fyr og et understel af varmegalvaniserede stålrør. Sættet kan nemt stå ude hele året og kan med minimal vedligehold holde mange år fremover. Alt du behøver at gøre er at regelmæssigt behandle plankeren med træbeskyttelse.

Specielt vil vi gerne fremhæve vores bestsellere Robust. Her får du et udemøbel af overordentlig god kvalitet. Det er ikke tilfældigt at mange falder for netop dette produkt, da bænkesættet ikke bare er meget robust og holdbart, men også har et elegant tidløst design.

En del af vores bord bænke sæt er fremstillede i Danmark og andre i Sverige. Fælles for dem er at de er fremstillet af første klasses materiale. Vi har ved udvælgelsen af vores sortiment lagt vægt på at møblerne skal være komfortable og holdbare.

Har du spørgsmål?

Er du usikker på hvilket bord bænkesæt du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os på Gerdmans. Du kan nå os på telefon, chat eller mail. Vi hjælper dig hellere end gerne!

Hos Gerdmans får du altid Fri Fragt og 7 års Garanti, uanset hvilket produkt du køber. Desuden giver vi 30 dages returret og sender lagerførte varer inden for 24 timer. Fandt du ikke det du ledte efter? Vi kan skaffe flere alternativer end dem du finder på vores hjemmeside, så det er bare at spørge!