Konvektor radiator SIRIO

Moderne æstestik, avanceret teknologi, hurtig varmespredning

Konvektor radiator SIRIO. Moderne design og teknologi til hurtig og programmerbar varmefordeling. Den indvendige aluminiumsvarmekerne leverer den varme, der kræves for at nå den ønskede temperatur så hurtigt som muligt. I kombination med den integrerede, elektroniske termostat opretholdes det indstillede komfortniveau med absolut præcision.
Ugentlig programmering, sensorer der indikerer åbent vindue og LED-display. Alt sammen designet til øjeblikkelig komfort med hurtig temperaturstigning og maksimale energibesparelser.
Konvektorelementerne, der følger med produktet, er nemme at installere. På mindre end 15 minutter kan du nyde gavnlig varme uden byggearbejde eller besværlige ledninger.
Opvarmningen sker ved hjælp af naturlig konvektion, dvs. den kolde luft suges ind gennem det nederste gitter, opvarmes af aluminiumsspolen og kommer ud gennem det øverste gitter. Fordi opvarmningen foregår helt uden bevægelige mekaniske dele, er driften både sikker og støjsvag. Den elektroniske termostat sørger automatisk for intelligent styring af varmen og reducerer forbruget, når temperaturen når det ønskede niveau.
Hjul som ekstraudstyr (medfølger ikke i leveringen), se under muligheder.
- Slankt og elegant design - kun 11 cm dyb, for hurtig og jævn varmefordeling
- Funktion til ugentlig programmering, indikation af åbent vindue og spærrefunktion
- Lydløs drift - ingen mekaniske dele i bevægelse (ventilator eller motor)
- Med IP24 beskyttelse mod vandsprøjt, dette konvektorelement er perfekt til installation i fugtige omgivelser
- Energibesparende teknologi med forbrugsoptimering
- LCD-skærm med baggrundsbelysning
- Enkel og hurtig installation"

  • Ip24 beskyttelse mod vandstænk
  • Meget støjsvag
  • Slank og elegant design
Fra 1.390 kr

;