Kontoropbevaring – smarte opbevaringsløsninger til kontoret

Rod og uorden på kontoret påvirker arbejdsglæden og koncentrationen. Ved at skabe orden på kontoret får du glæden og koncentrationsevnen tilbage, så du helt kan fokusere på dit arbejde. Det er en god investering at bruge tid på at planlægge kontoropbevaringen. Overvej hvilke opbevaringsmøbler I har brug for og vælg smukke og praktiske kontorskabe og kontorreoler, som passer ind i miljøet. For kontoropbevaring handler ikke kun om at skaffe plads, men også om inspiration og trivsel på arbejdspladsen. Her får du nogle tips til smart kontoropbevaring!

 

 

 

 

Fleksibel kontoropbevaring som kan udvides

Ved at vælge kontoropbevaring, som kan tilpasses efter det aktuelle behov, øger man fleksibiliteten. Benna en en fleksibel serie af kontorreoler, hvor man kan vælge eksakt den variant og det udseende man ønsker. Alt lige fra sokkel til indretningen kan tilpasses efter behov og smag. Er det en helt enkel bogreol du har brug for eller måske en tidsskriftsreol til at eksponere brochurer eller magasiner? Med Benna reol-serien finde du den løsning, der passer netop dig. Med en fleksibel opbevaringsløsning kan du udnytte dine opbevaringsmøbler og dine lokaler optimalt samt imødekomme nye behov der opstår. En god opmærkning på kontoret gør desuden, at alle ved hvor tingene skal stå, hvilket yderligere bidrager til at bevare god orden og overblik.

 

Et stålskab med jalousilåger sparer plads

Et jalousiskab er en smart løsning som ofte overses. Med et stålskab med jalousilåger slipper man for døre, som optager plads i rummet når de åbnes. Det gør, at man kan bruge arealer til opbevaring, som man måske ikke lige havde tænkt på. I en smal gang eller et lille rum, hvor der ikke er plads til et almindeligt stålskab, ja her kan et stålskab med jalousiskab komme til sin ret.

 

Skaf mere gulvplads med en væghængt reol

Din personlige arbejdssfære krymper jo mere fællesarealerne vokser. Ved at tænke vertikalt når der kommer til kontoropbevaringen, kan man frigøre meget gulvareal. Med en vægreol får du løftet opbevaringen op fra gulvet og får det samtidigt anbragt i øjenhøjde. Vælg et væghængt reolsystem, som kan udvides og tilpasses dine behov.

 

Brug hængemapper i stedet for ringmapper

Ofte har du og dine kolleger brug for at kunne tilgå de samme papirer. Derfor er hængemapper som regel den bedste løsning til at få styr på vigtige dokumenter og skabe effektive arbejdsprocesser på kontoret. Hængemapper er enkle at opmærke, og med et hængemappeskab kan man opbevare en utrolig mængde dokumenter. Så erstat tunge ringbind med et fælles hængemappeskab, som hjælper jer at sortere jeres fælles dokumenter og bevare overblikket, så I kun opbevarer de dokumenter som I virkelig behøver.

 

Hold orden på dit skrivebord – det skaber arbejdsro

Bliver dit skrivebord let et kaos af forældede dokumenter, udtørrede kuglepenne, gamle skærmbriller, deforme papirclips og snavsede kaffekopper? Så er tiden kommet til at tage kontrollen over skrivebordet! Ryd arbejdsfladen for alt unødigt og tør bordet af med en ren klud. Godt begyndt er halvt fuldendt! For at frigøre mere plads på skrivebordet kan man bruge en innovativ funktionsliste, som kan monteres enten på hæve sænkebordet eller på bordskærmen. Med sit smarte tilbehør skaber en sådan funktionsliste geniale opbevaringsløsninger for genstande, som ellers hurtigt bemægtiger sig skrivebordet. Hvis du er træt af ledningsspaghetti, er en nedsænket bordbrønd en pæn og praktisk løsning. Med et snuptag forsvinder ledningerne, samtidig med at du kan have opladeren til dine enheder lige ved hånden, uden at den optager plads. Tips: Opmærk dine ledninger, så ved du altid hvor de hører til.

divider

Følg vores tips og få hjælp til at tage kontrol over kaos på kontoret! Når inspirationen slår ned, skal du i en håndevending kunne finde det værktøj, du skal bruge for at virkeliggøre dine idéer. Prioriter funktionalitet, når du skal vælge kontorskabe eller kontorreoler. Ved at vælge ret kontoropbevaring, kan du få styr på dine ting, så der bliver plads til dine storslåede idéer!

 

;