Omklædningsskab Sonesson

Med sokkel, ben eller bænkstativ

Omklædningsskabene fra svenske Sonesson er exceptionelt holdbare og robuste garderobeskabe i stål til en meget rimelig pris. Omklædningsskabene er godt ventilerede med ribber over og under dørene samt ventileret bund. Bunden er i øvrigt plant uden karm, hvilket letter rengøringen. Vi tilbyder Sonessons omklædningsskabe med skrå top som standard, en løsning der ligeledes letter rengøringen. Ønsker du i stedet flad top, kan det rekvireres. Omklædningsskabene leveres med hattehylde, bøjlestang og knager som standard. Et stort udvalg af tilbehør kan tilkøbes, bl.a. kodelås eller cylinderlås. Garderobeskabene til omklædningsrummet leveres færdigmonterede. Du behøver bare at supplere med et understel / en sokkel, som følger med i prisen.

Garderobeskabene til omklædningsrummet er fremstillede af højstyrkestål, og alle metaloverflader er pulverlakerede. Omklædningsskabene er helsvejsede og har helt lukkede karmprofiler, hvilket giver en høj sikkerhed mod indbrud. Dørene er af 18 mm specialprofileret stål og er indskudt i karmen med skjulte hængsler. De er er forsynede med dørstop samt indvendige forstærkningsplader rundt om låsehullet og er lakerede på begge sider. Skabsbundene er galvaniserede inden lakering, hvilket yderligere forebygger rust, hvis man opbevarer fugtigt tøj eller vådt fodtøj i omklædningsskabet. Alle omklædningsskabene er GS-godkendte, så du kan være sikker på at materialer, holdbarhed og produktion er af højeste standard.

Sonesson har et enormt udvalg af omklædningsskabe i mange forskellige farver, størrelser, faconer og materialer. Kontakt vores salgsafdeling, hvis du ikke finder et skab som helt opfylder dine behov og ønsker. Så hjælper de dig med at finde et omklædningsskab i Sonessons meget store sortiment, som passer netop dig og din virksomhed.

  • Plus model
  • Kraftig konstruktion
Fra 3.445 kr
Filter
1 dør
2 døre
3 døre
4 døre
300
400
600
800
900
1200
blå
grå
hvid
rød
sort

;