Omklædningsskab / Personaleskab Sono-Flex™ Sonesson

Med sokkel

Omklædningsskabene / Personaleskabene Sonesson Flex fås i et væld af forskellige stilfulde farvekombinationer og modeller. Det smarte ved denne stålskabsserie er, at man kan kombinere omklædningsskabe med personaleskabe / skoleskabe og holde det hele i samme farver. Det giver et ensartet og harmonisk udtryk i omklædningsrummet. Helskabene og halvskabene er som standard udstyret med hattehylde, bøjlestang og knage. Garderobeskabene i stål leveres med cylinderlås, men man kan også vælge andre låsetyper som fx elektronisk kodelås eller elektronisk kortlås. Skabene leveres desuden med sort sokkel. For tilbehør og alternative muligheder, kontakt gerne vores salgsafdeling.
Skabene er er af exceptionel god kvalitet. De er fremstillede af højstyrkestål, og alle metaloverflader er pulverlakerede. Omklædningsskabene / personaleskabene er helsvejsede og har helt lukkede karmprofiler, hvilket giver en høj sikkerhed mod indbrud. Dørene er af specialprofileret stål og er indskudt i karmen med skjulte hængsler. De er ydermere forsynede med dørstop samt indvendige forstærkningsplader rundt om låsehullet og er lakerede på begge sider. Alle Sonessons stålskabe er GS-godkendte, så du kan være sikker på at materialer, holdbarhed og produktion er af højeste standard.
Sonesson har et enormt udvalg af omklædningsskabe og skoleskabe i mange forskellige farver, størrelser, faconer og materialer. Kontakt vores salgsafdeling, hvis du ikke finder et skab som helt opfylder dine behov og ønsker. Så hjælper de dig med at finde et omklædningsskab i Sonessons meget store sortiment, som passer netop dig og din virksomhed.

  • Plus model
  • Kraftig konstruktion
Fra 3.880 kr
Filter
1 dør
2 døre
3 døre
300
400
600
800
900
400
550
blå
grå
hvid
rød
sort

2
;