Z omklædningsskab Sonessons

Bredde 300/400 mm

Z-omklædningsskabene fra Sonesson udnytter omklædningsrummet optimalt da to personer kan dele pladsen, som ét skab optager. Alternativt kan man med et skab pr. person bruge det ene fag til arbejdstøjet og det andet til fritidstøjet. En praktisk og hygiejnisk løsning. Z-garderobeskabene har en reel højde og der er god plads til ophængning af længere beklædningsgenstande som fx frakker. Samtidig er der rigelig med plads i bredden til sko, tasker og hjelme.

Omklædningsskabene fra svenske Sonesson er exceptionelt holdbare og robuste garderobeskabe i stål til en meget rimelig pris. Omklædningsskabene er godt ventilerede med ribber over og under dørene samt ventileret bund og er desuden forberedt til mekanisk ventilation. Vi tilbyder Sonessons omklædningsskabe med skrå top som standard, en løsning der letter rengøringen. Ønsker du i stedet flad top, kan det rekvireres. Z omklædningsskabene leveres med knager som standard. Et stort udvalg af tilbehør kan tilkøbes, bl.a. cylinderlås eller kodelås. Garderobeskabene til omklædningsrummet leveres færdigmonterede. Du behøver bare at supplere med et understel / en sokkel, som følger med i prisen. Vælg mellem benstel, bænkestel og sokkel.

Garderobeskabene til omklædningsrummet er fremstillede af højstyrkestål, og alle metaloverflader er pulverlakerede. Omklædningsskabene er helsvejsede og har helt lukkede karmprofiler, hvilket giver en høj sikkerhed mod indbrud. Dørene er af 18 mm specialprofileret stål og er indskudt i karmen med skjulte hængsler. De er er forsynede med dørstop samt indvendige forstærkningsplader rundt om låsehullet og er lakerede på begge sider. Skabsbundene er galvaniserede inden lakering, hvilket yderligere forebygger rust, hvis man opbevarer fugtigt tøj eller vådt fodtøj i omklædningsskabet. Alle omklædningsskabene er GS-godkendte, så du kan være sikker på at materialer, holdbarhed og produktion er af højeste standard.

Sonesson har et enormt udvalg af omklædningsskabe i mange forskellige farver, størrelser, faconer og materialer. Kontakt vores salgsafdeling, hvis du ikke finder et skab som helt opfylder dine behov og ønsker. Så hjælper de dig med at finde et omklædningsskab i Sonessons meget store sortiment, som passer netop dig og din virksomhed.

  • Plus model
  • Solid konstruktion
  • Pladsbesparende
Fra 9.740 kr
Filter
4 døre
6 døre
600
800
900
1200
grå
hvid
sort

;