Løftebord Edmolift Armløft

Giver skånsom arbejdsstilling

Armløftets unikke funktion giver en ergonomisk arbejdsplads med god fodplads, en skånsom arbejdsstilling og overlegen tilgængelighed. Armløfteren er ideel til håndtering af varer og komponenter i paller, kasser eller containere. Da armløfteren vipper nedad, er det især velegnet til høje paller, kasser og containere. Efterhånden som pallens niveau ændres, kan højden og arbejdsvinklen justeres for at opretholde en behagelig arbejdsstilling til enhver tid.

Svenskfremstillede løfteborde med pulverlakerede overflader for høj finish og holdbarhed. IP54-klassificeret elektrisk system med M12-forbindelser muliggør en bred vifte af plug and play-tilbehør, såsom sensorer, kabler, induktive kontakter og nye enheder. Føreren kan nemt programmere de ønskede funktioner omkring liftens bevægelser. Enkel eftermontering af tilbehør såsom endepositioner og ekstra betjening.

Anti klemrammen på undersiden af ​​bordet er justerbar og meget følsom, hvilket forhindrer bordet i at sænke sig, hvis nogen kommer i klemme under det.

24 V DC styresystem og betjening med dødmandsgreb. PLC-styring med funktionsprogrammering, Vedligeholdelsesfrie lejer. Klembeskyttelsesafstand mellem alle bevægelige dele på løftebordet. Overbelastningsbeskyttelse med elektriske slangebrudsventiler. Mekaniske låse til sikker vedligeholdelse.

- Arbejdscyklusser: 3-6 cyklusser/t, beregnet på 1 skift og 5 dage om ugen.
- Testet i 32.000 cyklusser.
- Løftebordene er CE-mærket og godkendt i henhold til løftebordsstandarden SS-EN 1570-1.

  • Ergonomisk arbejdsstilling
  • Nem justering af arbejdshøjde og vinkel
  • Kan vippes
Fra 56.535 kr
Filter
800
1300
1310
1510
1730
1000
1300
1380
750
1500

;