Løftebord Edmolift T-Serie, E og U-formet

Kapacitet 600-2000 kg

Et lavtbygget løftebord med en patenteret løftemekanisme af høj kvalitet, der letter tunge løft på værkstedet, på lageret og under montering og pakning. Den lave monteringshøjde gør installationsgrav overflødig.

Med den åbne platform kan paller nemt håndteres med et standard palleløft uden behov for en rampe. Det øger fleksibiliteten med hensyn til anvendelsesområde og reducerer installationsomkostningerne.

Svenskfremstillede løfteborde med pulverlakerede overflader for høj finish og holdbarhed. IP54-klassificeret elektrisk system med M12-forbindelser muliggør en bred vifte af plug and play-tilbehør, såsom sensorer, kabler, induktive kontakter og nye enheder. Føreren kan nemt programmere de ønskede funktioner omkring liftens bevægelser. Enkel eftermontering af tilbehør såsom endepositioner og ekstra betjening.

Anti klemrammen på undersiden af ​​bordet er justerbar og meget følsom, hvilket forhindrer bordet i at sænke sig, hvis nogen kommer i klemme under det.

24 V DC styresystem og betjening med dødmandsgreb. PLC-styring med funktionsprogrammering, Vedligeholdelsesfrie lejer. Klembeskyttelsesafstand mellem alle bevægelige dele på løftebordet. Overbelastningsbeskyttelse med elektriske slangebrudsventiler. Mekaniske låse til sikker vedligeholdelse.

- Arbejdscyklusser: 3-6 cyklusser/t, beregnet på 1 skift og 5 dage om ugen.
- Testet i 32.000 cyklusser.
- Løftebordene er CE-mærkede og godkendte efter løftebordsstandarden SS-EN 1570-1.

Løftebordene kan tilpasses med forskelligt tilbehør eller 1-faset. Kontakt os for et tilbud.

  • Premium model
  • Fritstående aggregat
  • Håndteres med standard palleløfter
Fra 45.570 kr
Filter
900
1080
1180
1350
1450
1000
2000

;