Bændelgardin Industri Cold

Fungerer som barriere mod dampe, støv og lyde, -40 til +20 grader

Skab et renere og bedre arbejdsmiljø.

Portgardin Industri Cold bruges med fordel i kolde omgivelser.

For eksempel til truckporte og gangdøre mellem inden- og udendørsmiljøet. Portgardin Industri Cold kan bruges i kølerum i temperaturer ned til -40° C. Fungerer som barriere mod træk, støv, insekter, fugle med mere og isolerer kulde og varme.

Lamelforhænget kan anvendes både indendørs og udendørs. Kan også anvendes til at reducere støj og isolere et område mod kulde.

Portgardinet er lavet af en højkvalitets PVC, der giver god gennemsigtighed, der øger sikkerheden ved truckområder.

Plastforhænget fås i to kvaliteter Standard og Cold og som rulle på 50 meter, pris per kvadratmeter eller løbende meter (maks.længde 50 m). Standard til indendørsmiljøer, hvor der ønskes beskyttelse mod støj, røg, støv, kulde eller varme (-5° til +60°). Cold til mere kølige miljøer med samme formål som Standard (-40° til +20°).

Når du bestiller kvadratmeterpris medfølger ophæng og jernbeslag. Ved bestilling af ruller og løbende meter skal du supplere med ophæng og jernbeslag. Ophæng kan fastgøres både i loftet og på væggen.Vi skal dog vide, hvordan du ønsker at fastgøre gardinet, for at kunne tilskære det i korrekte mål. Følg disse tre enkle trin ved bestilling: Angiv højde og bredde på den åbning, hvor gardinet skal sidde og om gardinet skal monteres i loft eller på væg.

Dimensioner
200x2 mm – Egnet til porte med højde op til 2,5 m
300x3 mm – Egnet til porte med højde op til 4,5 m.
400x4 mm – Egnet til porte med højde over 4,5 m.

  • Til kolde miljøer
  • Inden- eller udendørsbrug
  • Ned til -40° c
Fra 85 kr
Filter
200
300
400

;