Menu

Gerdmans advantages

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

TubeSac TubeStand TSPL1, stor

Varenr. 12-562896

Sækkeholder med indstillelig højde

1.575 kr
Ekskl.moms (Inkl. moms 1.968,75 kr)
Afsendes fra lager inden for 4-6 dage

Beskrivelse TubeSac TubeStand TSPL1, stor

TubeSac TubeStand TSPL1, stor. Sækkeholder TubeSac TubeStand. Sækkeholder TubeStand TSPL er en brugertilpasset sækkeholder, der passer perfekt til TubeSac.
Sækkeholderen fås i to størrelser og i to modeller. En stor og en lille til placering på gulv eller til vægmontering. Fås i pulverlakeret eller rustfrit stål. Gulvstativet er udstyret med hjul så det er nemt at flytte. Leveres komplet med saks og holder til kabelstrips.
TubeSac er et poserør i plast, hvor du bestemmer størrelsen på posen ved hjælp af en kabelstrip eller en knude.
Det er dig der bestemmer, hvornår sækken er fuld. Mulighed for optimal og variabel størrelse betyder øget miljøvenlighed samt at du kun bruger det du behøver. En sæk, der altid findes på plads. Luk, tøm og ilæg en ny sæk på 15 sekunder. TubeSac kan bruges de fleste steder, såsom f.eks. i køkkener med madaffald, på hospitaler eller i produktionsområder til produktionsaffald.
TubeSac egner sig bedst i miljøer, hvor hygiejnen er vigtig. Ved håndtering berører du aldrig affaldet eller de områder, som affaldet kan have været i kontakt med, da dette følger med ned i den næste sæk.

Produkt specifikationer TubeSac TubeStand TSPL1, stor

Farve sølv
Materiale stål
Diameter ø 420 mm
Højde 760-1000 mm