<

Menu

Cykelstativer og cykelskure - Køb dit cykelstativ fragtfrit hér

Læs mere

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning
Cykelstativer med bøjle, varmegalvaniseret og evt. lakeret, 4 eller 6 cykler
 varianter
Fri Fragt & 7 års Garanti!
 • Plus model
 • Støttestålrørsbøjle til støtte og fastlåsning af cyklen
 • Pladsbesparende og sikkert design
Cykelstativ Podi
 varianter
også velegnet til mountainbikes
 • Beskytter dæk og fælge
 • Pladsbesparende
 • Galvaniseret
Cykelbøjle Heidrun, U-formet eller T-formet bøjle, varmegalvaniseret
 12 varianter
cykelstativ i U eller T form
 • Rustbestandig
 • Robust konstruktion
 • Beskytter mod tyveri
Løbehjulsstativ Ellery
 varianter
til el løbehjul
 • Moderne design
 • Robust konstruktion
 • Holder orden på offentlige steder
Cykelophæng Egan
 varianter
til vægmontering
 • Stabil konstruktion
 • Pladsbesparende
 • Vægmontering
Cykeloverdækning Hedin
 varianter
Fri Fragt & 7 års Garanti!
Sidevæg til Cykelskur Hedin
 varianter
til enkel eller dobbelsidet skur
 • Transparent
 • God beskyttelse mod vind og vejr
Sidevæg til cykelskur, trapezplade
 varianter
trapezplade, pulverlakeret gråhvid
Tagrende til cykelskur
med nedløbsrør af PVC, til enkeltsidet beskyttelsestag

Cykelstativer og cykelskure - Køb dit cykelstativ fragtfrit hér

Et god cykelstativ forenkler hverdagen. Gerdmans tilbyder et stort sortiment af moderne cykelstativer, som er fremstillet med fokus på brugervenlighed og lang holdbarhed og som passer til alle slags cykler, også mountainbikes. Vi har stativer til både inden- og udendørs brug. Vælg mellem modeller til montering på gulv, jord eller væg. Vi hjælper dig hellere end gerne med at finde det cykelstativ, som imødekommer behovet i netop din virksomhed.

Cykelstativer - en del af infrastrukturen

Foruden at gavne miljøet har det at cykle også en positiv effekt på helbredet og den almene velvære. Så det er ikke så mærkeligt, at vi opfordres til at cykle på arbejde i stedet at tage bilen. En øget bevidsthed om cyklismens mange fordele, har ført til, at der er flere bløde trafikanter på vejene. En øget cykeltrafik stiller krav til byrummet og infrastrukturen. Cyklisterne skal jo gerne kunne færdes trygt og sikkert på vejene, men der skal også være muligheder for enkelt og ordnet at parkere sin cykel ved hjemmet og ved arbejdspladsen, hvis cyklen skal være et seriøst alternativ til bilen ved pendling.

Krav til et godt cykelstativ

En god cykelparkering indbefatter et praktisk og fleksibelt cykelstativ, hvor man enkelt kan stille både en almindelig cykel og en mountainbike med tykke dæk. Stativet skal være designet så det sikrer, at alle slags cykler står stabilt og godt og ikke vælter. Det danske klima med regn og slud stiller også krav. Til udendørs brug anbefaler vi derfor et cykelstativ af rustfrit stål eller i det mindste af varmegalvaniseret stål. Så har man glæde af det i mange, mange år fremover. Husk at købe tilbehør til jordforankring eller til montering i gulv eller på væg.

Cykelstativ til 2, 3, 4, 5 eller 12 cykler?

Hvad enten du har brug for et cykelstativ til 2 cykler eller til 12 cykler, så har vi det stativ du behøver. Er pladsen begrænset er et dobbeltstativ, hvor man kan parkere cykler på begge sider, praktisk.

Vælg et moderne cykelstativ

Vi tilbyder klassiske cykelstativer, men også smarte stativer med et moderne udtryk. Hvorfor fx ikke vælge et urbant cykelstativ af beton? Som en nyhed tilbyder vi også en cykelbøjle, som er designet til at man helt enkelt læner cyklen op ad stativet. Man behøver ikke at bekymre sig om parkeringsretning, hvilket gør et cykellæn til en smart og fleksibel løsning. Cykellænet er udstyret med låseøjer, så at du enkelt kan låse din cykel fast til stativet.

Smagfuld cykeloverdækning

Som cyklist værdsætter man også at kunne stille sin cykel under en eller anden form for overdækning, så cyklen er beskyttet mod vind og vejr. Cykelskure skal være fremstillet af holdbare materialer. Vælger man et cykelskur, som foruden at være galvaniseret også er lakeret i en smuk farve, har cykeloverdækningen ikke blot en praktiske funktion, men bidrager også til et smagfuldt og hyggeligt gård- eller bymiljø.

Har du spørgsmål?

Er du usikker på hvilket cykelstativ, som passer til netop din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os på Gerdmans. Vi hjælper dig med at indrette en cykelparkering, som imødekommer netop dine ønsker og behov. Du kan nå os på telefon, chat eller mail. Vi hjælper dig hellere end gerne!

Hos Gerdmans får du altid Fri Fragt og 7 års Garanti uanset hvilket produkt du køber. Desuden giver vi 30 dages returret og sender lagerførte varer inden for 24 timer. Fandt du ikke det du ledte efter? Vi kan skaffe flere alternativer end dem du finder på vores hjemmeside, så det er bare at spørge!