Ny indretning i personaleområderne er en investering i medarbejderne

De rigtige produkter, praktiske løsninger og et ergonomisk bedre arbejdsmiljø. Da en af Sveriges største dagligvarekøbmænd, Tommy Fransson hos ICA Maxi Stormarked, fra ”Flygstaden” i Halmstad, fornyede kontorer, konferencerum og forskellige personaleområder, valgte han at gøre det i samarbejde med Gerdmans.

 

- Medarbejderne er vores største aktiv, og det at investere i kvalitetsprodukter samt en funktionel og tiltalende indretning, er en måde at investere i personalets velvære, forklarer han.

ICA Maxi Stormarked i ”Flygstaden” hører til i toppen af Sveriges mange ICA-butikker. Tommy Fransson og hans kone Kristina ejer og driver virksomheden som årligt har en omsætning på cirka 570 millioner svenske kr. og tæt på 250 ansatte.

 

Kundetilstrømningen er stor med cirka 60 000 kunder hver uge, og bag det velbesøgte supermarked er der både kontorer og personalerum, som alle for nyligt er blevet ombygget, tillpasset og indrettet alt efter forretningens behov.

 

- Vi er overordentlige tilfredse når det gælder samarbejdet med Gerdmans og investeringen er hver en krone værd, siger Tommy Fransson, som driver virksomheden og kan fejre 15-års jubilæum som ICA-købmand på ”Flygstaden”.

 

I en projektgruppe sammen med Agneta Falk Ahlgren, projektsælger hos Gerdmans, blev behov og forslag diskuteret og drøftet, idéer blev kastet op i luften og specialløsninger blev gennemført. Hele projektet, lige fra planlægningen, leveringen og senere monteringen tog alt i alt et halvt års tid.

 

- Samarbejdet har været både inspirerende og givende, Gerdmans udviste et stort engagement, forstod vores behov og havde præcis de produkter og løsninger som vi efter-spurgte, siger Kristina Elmtoft Fransson.

Kontorerne til ledelsesteamet og til butiks- og kassechefen, har fået nye funktionelle indretninger med blandt andet hæve sænkbare skrive- og konferenceborde, møbler og opbevaringsskabe, samt andet udstyr så som personlige omklædningsskabe til hver eneste ansatte i de nybyggede omklædningsrum. I alt drejede det sig om 340 omklædningsskabe forsynet med kodelås, alle installeret af Gerdmans.

 

Eksempler på udstyr med funktionalitet og fleksibilitet er whiteboards og flipover-tavler på hjul samt hæve sænkeborde til brug flere steder i huset. Farvevalgene er smagfulde, idet opbevaringsskabene og andre indvendige detaljer er holdt i lyse nuancer i kombination med farven antracitgrå.

 

- Som ansat opnår du en fornyet inspiration og en øget arbejdsglæde ved at få et helt nyindrettet kontor med funktionelle hjælpemidler, mener Anette Bengtsson.

 

- At kunne arbejde ved et hæve sænke bord føles godt og betyder, at du kan variere din arbejdsstilling, siger kassechef Linda Cronqvist.

 

Agneta Falk Ahlgren på Gerdmans har i rollen som projekt-sælger været en drivende kraft ved implementeringen og fornyelsen af personaleområderne hos ICA Maxi Stormarked.

 

- Det har været en yderst inspirerende opgave, hvor vi sammen fandt netop de specielle løsninger, der appellerede til kunden. Hvert projekt er en udfordring, hvor det gælder om at tilbyde præcis de produkter som passer bedst, hvilket man må sige lykkedes virkeligt godt hos ICA Maxi, bemærker hun.

;