Skab forudsætninger for at holde orden og sortere affaldet rigtigt!

I dag håndteres der store mængder af forskellige materialer og affaldstyper i vores industrier og på vores kontorer. I mange tilfælde er der specifikke klassificeringer, der kræver, at håndtering skal ske i henhold til faste regler. Uden de rigtige forudsætninger for at holde orden og gøre det rigtigt, er det ofte et problem.

 

Her kan Gerdmans tilbyde et stort udvalg af produkter, der hjælper jer med at opbevare, sortere og håndtere både affald og miljøfarlige stoffer på en miljørigtig og sikker måde. Der er ikke noget så rart som et pænt og gennemtænkt arbejdsmiljø, hvor alle kan håndtere affaldet bedst muligt. Det inspirerer til handling.

affaldstyper

Affald i store mænger

Når det drejer sig om store mængder affald, fx metalspåner, træ, karton og pap, har vi flere forskellige typer tipcontainere og beholdere i størrelser fra 150 til 3.000 liter. Med eller uden låg og altid nemme at tømme – enten automatisk eller med et enkelt greb. Hvis de er udstyret med hjul, kan du nemt selv rulle dem – ellers flytter du dem med en sækkevogn eller gaffeltruck.

Miljøfarlige stoffer

Det er vigtigt, at miljøfarlige stoffer som kemikalier, syrer og væsker opbevares sikkert. Da er vores brandisolerede og låsbare kemikalie- og miljøskabe et smart valg. Vi har flere forskellige modeller og størrelser, der passer til små eller store enheder af flasker, tønder og gasflasker.

 

Skabene har indbygget, naturlig ventilation, og de kan flyttes med en gaffeltruck. Ved håndtering af brand- og miljøfarligt affald er valget af sorteringsbeholdere ekstra vigtigt. Vi har en række forskellige metaltønder, der er velegnet til sikker opbevaring og transport.

Plastbeholdere

Til mange industrier, fødevareproduktioner, storkøkkener osv. egner plastbeholdere sig bedst til opbevaring og affald. De er nemme at skylle af og rengøre. Vi har også beholdere med fodpedal, der gør dem nemme at åbne, når man har hænderne fulde. Med de tilhørende mærkater kan alle nemt se, hvilken type affald beholderen indeholder. I køkkenet er de fleste gode til at kildesortere, men løsninger, der er både praktiske og pæne, er at foretrække. Dem har vi også!

Pænt på kontoret

På kontoret er det ofte pladsen og antal medarbejdere, der afgør behovet for genbrugs- og sorteringsbeholdere. Derudover skal de gerne passe ind i kontormiljøet. Vi har et bredt udbud af størrelser og stile til flere forskellige anvendelsesområder. Vælg mellem forskellige materialer, former og farver, så de passer til resten af indretningen.

 

Se vores sortiment, eller kontakt os, så hjælper vi dig!

 

;