Menu

Whiteboard-tavler

Vi har et meget stort udvalg af whiteboard tavler i mange forskellige størrelser og kvaliteter. Køb online hos Gerdmans og få Fri Fragt og 7 års Garanti!

Hvilken whiteboard du skal vælge afhænger af 1) hvor meget du skal bruge tavlen, 2) hvad du skal bruge den til og 3) hvor du skal bruge den. Anvender du den intensivt og hver dag anbefaler vi en skrivetavle af meget høj kvalitet med keramisk overflade. En sådan keramisk tavle er bedre at skrive på og lettere at gøre rent end andre typer af whiteboards og skrivefladen er næsten uopslidelig. Har man derimod et mere moderat behov kan vi tilbyde langt billigere whiteboardtavler med en glasemaljeret eller lakeret overflade. Skal det være ekstra stilfuldt kan vi tilbyde smukke glastavler i tiltalende farver og i forskellige størrelser. I lighed med alle vores andre skrivetavler er glastavlerne også magnetiske, hvilket er værd at tænke på, hvis du skal bruge den både som skrivetavle og opslagstavle. Med en dobbeltskinne kan du fx have to tavler uden på hinanden og således få større skriveareal. Eller du kan kombinere whiteboardtavlen med en flipover tavle. Det øger fleksibiliteten og styrker kreativiteten. Hvilken tavle imødekommer på bedste vis dine behov? En vægmonteret eller en vendbar whiteboard på stativ eventuelt på hjul? I et stort undervisningslokale / konferencerum er en væghængt whiteboardtavle måske at foretrække, hvorimod en variant på hjul lægger op til spontane møder i mindre grupper. Når du skal vælge, tænk altså på dine lokaler og dine behov. Husk at tilkøbe magneter og vær opmærksom på at vælge magneter som er tilstrækkelig kraftige til netop den tavle du vælger. Vi tilbyder også andet tilbehør, som fx tusser.

Der er mange muligheder. Kontakt os, og vi hjælper dig gerne med at finde en skrivetavle som er skræddersyet til dine behov og lokaler.

per side
Visning
 varianter
til jævnlig brug ugentligt

 11 varianter
til daglig brug

 varianter
til intensiv daglig brug

med hvid plade, hylde og hurtigskifter, B 7718 x H 1078 mm

 10 varianter
lakeret eller emaljerede stålskriveplade

 18 varianter
Flere størrelser og farver

 varianter
vægmonteret/stående på gulvet

 varianter
magnetisk

B 1500 mm, 4 låsbara hjul

 varianter
basispakke/pro-pakke

 varianter
selvklæbende, 2-pk

til whiteboard, 3-pk.

 varianter
fæstner på enhver magnetisk overflade

 varianter
til whiteboards og flip-over blok

til whiteboard, 150 ml, 3-pk.

 varianter
til glastavler

 varianter
med eller uden holder