Menu

Gerdmans advantages

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Åndedrætsværn Dräger X-plore 1330 FFP3, 5-pk

Varenr. 12-588490

lav udådningsmodstand, lettere at tale med masken på

590 kr
Ekskl.moms (Inkl. moms 737,5 kr)
Sendes fra lager om 3-4 uger

Beskrivelse Åndedrætsværn Dräger X-plore 1330 FFP3, 5-pk

Åndedrætsværn Dräger X-plore 1330 FFP3, 5-pk. Åndedrætsværn Dräger X-plore 1330 FFP3 NR D med udåndningsventil Engangspartikelmaske med en præformet struktur med en stor indvendig volumen for en behagelig pasform og som gør det lettere at tale med masken på. Åndedrættet er let takket være den meget lave udåndningsmodstand. Effektiv udslip af fugt og varm udåndet luft gennem udåndningsventilen for at forhindre, at der akkumuleres varme under masken.
Det specielt udviklede CoolSAFE ™ -luftfiltermateriale kombinerer forskellige filtermedier og opnår således fremragende filterydelse. Grove og fine partikler klæber effektivt til de forskellige lag.
De justerbare og holdbare komfort-tekstilstropper sikrer nem håndtering og en sikker og behagelig form.
FFP3-masker beskytter mod skadelige og kræftfremkaldende partikler baseret på vand og olie samt radioaktive partiklar, luftbårne biologiske agenser i risikogrupperne 2 + 3 og enzymer.
Det samlede lækage er højst 2%, mindst 99% af de forurenende stoffer filtreres ud af luften.
Typiske anvendelser til en FFP3-maske er for eksempel håndtering af tungmetaller, hårdttræ, bremsestøv, radioaktive stoffer, patogener som virus, bakterier og svampesporer samt svejsning af rustfrit stål.
Ikke genanvendelig. 5-pk

Produkt specifikationer Åndedrætsværn Dräger X-plore 1330 FFP3, 5-pk

Farve hvid