<

Menu

VI HJÆLPER DIG

Vi hjælper dig med planlægning, indkøb og montering.
Fortæl os om dine ønsker.

KONTOR & KONFERENCE

Vi har et bredt sortiment inden for kontor og konference i nordisk design, hvor fokus er på kvalitet og funktion. Vores produkter skaber et kontor med plads til trivsel og udvikling.
Se vores produkter

LAGER & INDUSTRI

Holdbarhed og funktion er gennemgribende i hele vores sortiment omkring lager og industri. Vi har produkter og løsninger tilpasset din arbejdsplads med fokus på de ansatte.
Se vores produkter >>

EN SIMPEL PROCES 

Vores målsætning er at finde den perfekte balance mellem at aflaste og informere. Sammen skaber vi en bedre arbejdsplads – ofte ser det sådan ud

1
BEHOVSANALYSE

Sammen med dig kigger vi på jeres nuværende situation, hvorfra vi vurderer jeres behov. Ofte finder vi frem til behov, som ikke altid er givet eller synlige fra begyndelsen – hvilket gør dette trin ekstremt vigtigt.

2
LØSNING & PRODUKTVALG

Efter behovsanalysen ser vi på flere alternativer inden for vores brede sortiment for at dække jeres behov på bedste mulige måde. Vi finder frem til en løsning, som er tilpasset jeres arbejdsplads.

3
PRÆSENTATION & JUSTERINGER

Nu er vi nået til præsentationen af det endelige resultat. Det gøres på bedste vis ved hjælp af 3D- eller 2D-tegninger, via mail, telefon eller et fysisk møde. Her lytter vi til dine synspunkter og justerer efter dine ønsker.

4
LEVERING & MONTERING

Så er tiden kommet til at levere jeres nye og forbedrede arbejdsplads – hurtigt, fragtfrit og med 7 års garanti.

Ønskes montering kan vi også være behjælpelige med det.

BEDRE ARBEJDSPLADSER!

Vi har haft det privilegium at skabe bedre arbejdspladser for vores kunder i over 70 år. Vi er taknemmelige for at arbejde med virksomheder i alle størrelser og former.

Referencekunder.

KONTAKT OS

Vi er her for at aflaste og hjælpe med gennem hele processen på vejen til en bedre arbejdsplads. Kontakt os, så finder vi frem til jeres behov.

Jens Ahlgren
Projektsalg – Bedre Arbejdspladser
salg@gerdmans.dk
+45 24 27 99 07
Thomas Blangstrup
Projektsalg – Bedre Arbejdspladser
salg@gerdmans.dk
+45 49 18 07 07
 

”Takket være Gerdmans har vi fundet produkter, der passer perfekt til vores butikker. Med højt serviceniveau og hurtige leveringer er Gerdmans det sikre valg!”

Mattias Fridskog, Produktansvarlig ICA E-handel